Erhvervsløsninger

Erhvervsløsninger

Hos Dansk Ventilations- og Varmeteknik er kvalitet og god service nøgleord. Det er værdier, vi har med os, hver gang vi er ude at løse en opgave. Hvad enten det er montage af et nyt ventilationsanlæg, luft til luft-varmepumpe eller luft til vand-varmepumpe. Vi følger opgaven helt til dørs, så vores kunder får netop den løsning, de har behov for.

Vi monterer ventilationsanlæg og varmeløsninger for små og mellemstore virksomheder og finder netop det anlæg, der passer til virksomhedens størrelse.

Ventilationsanlæg til små og mellemstore virksomheder

God ventilation er vigtig for et sundt indeklima på arbejdspladsen og i din virksomhed. Med montering af et ventilationsanlæg mindsker du risikoen for fugt og skimmelsvamp i bygningen. Og et ventilationsanlæg er en god løsning til dig, hvis der i din erhvervsbygning er dug og fugt på ruderne. Et ventilationsanlæg sørger for bedre udluftning og skaber et godt indeklima.

Ventilationsanlægget suger den varme og fugtige luft ud af bygningen. Samtidig udnytter det indregulerede ventilationsanlæg energien fra den udsugede luft til at opvarme den luft, der bliver blæst ind i dine erhvervslokaler. Det sikrer en konstant indetemperatur.

Autoriseret Genvex-partner og Lindab Villaventilation-partner

Vi sælger og monterer indregulerede ventilationsanlæg fra blandt andet:

  • Genvex
  • Nilan
  • Viessman

DVVT er også officiel partner med Genvex og med Lindab Villaventilation. Som autoriseret Genvex-partner har vi et indgående kendskab til Genvex-ventilationsanlæg og er uddannet samt certificeret i Genvex-produkter.

Som officiel partner med Genvex og Lindab Villaventilation har vi ekspertisen til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige ventilationsanlæg til din virksomhed.

Fordele for din virksomhed med et ventilationsanlæg:

  • Ventilationsanlægget fjerner den varme og fugtige luft. Samtidig bliver den friske luft filtreret i et finfilter, der fjerner støvpartikler og pollen, hvilket er godt for folk med allergi – alt i alt giver det et bedre indeklima
  • Det indregulerede ventilationsanlæg sikrer et konstant luftskifte i dine lokaler
  • Luftfugtigheden på din arbejdsplads holdes under 45 %
  • Ventilationsanlægget genvinder energien fra udsugningsluften og overfører den til den friske luft, der bliver blæst ind – det giver en lavere varmeregning
  • Man undgår varme- eller energitab, da der ikke er behov for at lufte ud ved at åbne vinduerne

Den rigtige varmepumpe til små og mellemstore virksomheder

Har din virksomhed behov for en varmepumpeløsning? Hos DVVT er vi specialister i små og mellemstore virksomheder og kender deres behov, så vi kan finde den helt rigtige løsning indenfor varmepumper. Vi installerer både luft til luft-varmepumper og luft til vand-varmepumper til erhverv.

Varmepumper er en billig løsning og et miljøvenligt alternativ sammenlignet med andre opvarmningsformer som elvarme, oliefyr og gasfyr. Varmepumpen udnytter den eksisterende energi fra luften til at producere varme eller varmt vand.

 

Ventilationsanlæg og service for boligselskaber

Hos Dansk Ventilations- og Varmeteknik udfører vi service på ventilationsanlæg for boligselskaber og boligforeninger. Vi sørger for at indregulere ventilationsanlægget og sikrer, at det lever op til de krav, der er i bygningsreglementet

Ring til os på telefon 61 70 49 15, eller skriv en mail til js@dvvt.dk, hvis du vil vide mere om service af ventilationsanlæg i boligselskaber.